Professzionális Épületgépészet

Tervezéstől a kivitelezésig – minden egy kézben:

Cégünk épületgépészeti rendszerek tervezésére és kivitelezésére 2004-ben létrehozott innovatív társaság.

Fő profilunk hagyományos és megújuló energiával üzemelő központi fűtési – hűtési, vízellátási, illetve egyéb más mellett szellőztető rendszerek tervezése és kivitelezése, valamint ezek karbantartása szükség esetén üzemeltetése.

A Globál Gépész Kft. és Globál Csőszer Kft. két olyan összesen 24 főből álló épületgépész tervező és kivitelező csapata, mely magasan képzett és motivált szakemberekből áll, akik szakirányú végzettséggel rendelkeznek és képesek a legkorszerűbb technológiák innovatív alkalmazására. Cégünk jelentős erőforrásokat áldoz a legújabb technológiák elsajátítására.

Amiben tudunk Önnek, Önöknek segíteni:

  • Megtervezzük az adott épületben az Ön igényeinek megfelelő leggazdaságosabb fűtési – hűtési rendszert, mely az igényeinek megfelelő komfortot biztosítja.
  • Megvizsgáljuk, hogy mindez hogyan fér bele a projektre szánt keretbe.
  • Alternatív műszaki megoldásokat kínálunk a beruházási költségek csökkentésére, figyelve az üzemeltetési költségek minimalizálására.
  • Biztosítjuk az általunk tervezett rendszerek szakszerű és professzionális kivitelezését, felelős műszaki vezetését.
  • Vállajuk az általunk telepített berendezések garanciális és garanciális időn táli szervizelését.

Az Ügyfeleink iránti elkötelezett munka nem lenne elképzelhető a cégben dolgozók odaadó munkája nélkül!

Stratégiai partnereink:

  Aereco Légtechnika Kft. 

Az AERECO szellőzési megoldásokat gyártó AERECO S.A. Magyarországi leányvállalata. Cégünk alapításunktól kezdve foglalkozik a termékek tervezésével, értékesítésével és a kínált rendszerek kivitelezésével, illetve ellátja a területi képviseletet Békés és Csongrád megyében.

Penta – Klíma Kft.

Magyarország egyik vezető és meghatározó vállalkozása a megújuló energiaforrások piacán, ezen belül is döntően a különböző hőszivattyús rendszerek területén ért el jelentős eredményeket. A cég képviseli Magyarországon az általunk is forgalmazott Svéd gyártmányú NIBE levegő – víz és geotermikus hőszivattyúkat.

RUBIN Informatikai Zrt.

A társaság több mint 25 éves múlttal rendelkező szoftverfejlesztésre és hardvergyártásra szakosodott társaság. Fő profiljuk: infrastruktúra-menedzsment, épületfelügyelet, távfelügyeleti- rendszerek, egyedi- szoftverek, és egyéb real-time, prepaid alkalmazások készítése, valamint ezek karbantartása 24 órás rendelkezésre-állással.

Cégeink együtt tervezik és kivitelezik szervertermek, szervertermek és egyéb jelentős hűtési igényű ipari helyiségek (adatparkok, technikai helyiségek stb.) energiahatékony hűtését, mellyel biztosítható az energia és fenntartási költségek csökkentése, növelhető az üzembiztonság és biztosítható a távoli felügyelet.

A szervertermekben használt klímaberendezések energiafelhasználása rendkívüli üzemeltetési költséggel jár. Az üzemeltetési költségek és a környezeti terhelés csökkentésére a RUBIN Informatikai Zrt. által fejlesztett egyedi vezérlőberendezéseivel szerverterem átszellőztetés kiépítését javasoljuk Ügyfeleink számára. A szellőzés, hűtés- és fűtésvezérlés összehangolása és a külső környezeti hőmérséklet kihasználásával optimális energiafelhasználást biztosítunk. Szolgáltatásunk lehetővé teszi több helyiség közös forrásból (klíma, légkezelő, fűtés) történő temperálását a mindenkori igényekhez igazodva. Hagyományos és inverteres klímaberendezésekhez egyaránt alkalmas vezérlőberendezésekkel biztosítjuk az energiamegtakarítást.

Vállalkozásként az a legnagyobb vágyunk, hogy a közeljövőben minél több olyan épület megszületése töltsön el büszkeséggel, melynek megalkotásának egyik fontos láncszeme az Ön és a Cégeink együttműködése.

ATYSCO Kft.

A társaság több mint 20 éves múlttal rendelkezik az ipari automatizálási rendszerek tervezése, telepítése, üzemeltetése és azok karbantartása területén. Ezen túlmenően foglalkozik napelemes rendszerek tervezésével, kivitelezésével és az ezen rendszerek telepítésével kapcsolatos lakossági, közületi és vállalkozói szektorban kiírt pályázatok komplett kezelésével.

Cégeink közötti együttműködés a napelemes rendszerek kiépítése területén 2013-ban kezdődött és azóta is folyamatosan fejlődik.